pcblogoimage

PCB Piezotronics a fost fondata in anul 1967 si produce senzori piezoelectrici pentru masuratori de vibratii, acustice, forta, presiune, masa, eforturi, socuri si cuplu mecanic. Experienta PCB Piezotronics a fost folosita la implementarea circuitelor microeletronice pentru conditionarea semnalului in senzori, pentru a-i face mai usor de folosit si mai compatibili cu mediul inconjurator. Acesti senzori ICP au devenit foarte populari si totodata baza succesului companiei.

PCB Piezotronics produce cea mai mare selectie de senzori si accesorii pentru senzori din intreaga lume. Posibilitatile de masurare s-au extins odata cu adaugarea tehnologiilor piezoceramice, capacitive si piezorezistive. Liniile de produse PCB Piezotronics includ senzori pentru masuratori de acceleratie, acustica, forta, masa, presiune, socuri, eforturi, cuplu mecanic si vibratii.

Produsele PCB Piezotronics sunt prima alegere a inginerilor si oamenilor de stiinta din companii, institute de cercetare, laboratoare independente si universitati din intreaga lume.

PCB Piezotronics ofera servicii de neegalat. Sloganul "Satisfactia totala a clientilor" sta la baza activitatii PCB Piezotroics. Acest slogan nu este sustinut doar de produse de calitate superioara ci si de garantia neconditionata. O retea mondiala de specialisti, agenti de vanzari si ingineri, care sunt gata in orice minut sa ofere gratuit asistenta clientilor.

sinuslogoimage

Inca de la infiintare in anul 1990, compania SINUS MESSTECHNIK GmbH a dezvoltat, produs si distribuit echipamente si software pentru masuratori de sunet si vibratii.

Compania SINUS MESSTECHNIK coopereaza cu firme din Germania si nu numai, pentru a fi capabila sa ofere solutii complete la preturi rezonabile. Aceasta cooperare pentru dezvoltarea si producerea de instrumente de masura inovative conduce la obtinerea unor rezultate optime care sunt in principal in ajutorul utilizatorilor.

SINUS MESSTECHNIK GmbH este de asemenea un partener de incredere, ca si furnizor de solutii electronice complete, precum si de echipamente proiectate, dezvoltate si produse in conformitate cu cerintele clientilor sai.

larsondavislogoimage

Larson Davis ofera solutii complete pentru masurarea si analiza nivelului de zgomot si vibratii inclusiv vibratii umane. De la instrumente stand-alone, simplu de utilizat, pana la sisteme de senzori, inclusiv sisteme de achizitie de date si software, Larson Davis ofera solutia completa.

Ca si divizie a PCB Piezotronics, Larson Davis se inscrie in linia sloganului "Satisfactia totala a clientilor", prin intermediul calitatii superioare si a garantiei remarcabile a produselor Larson Davis. Este de asemenea disponibila o retea mondiala de specialisti, agenti de vanzari si ingineri, care sunt gata in orice minut sa ofere gratuit asistenta clientilor, precum si suportul tehnic necesar.

modallogoimage