Cine suntem?

Compania ROMEGA SRL este o societate comerciala cu capital privat, fondata in anul 1993, cu sediul in Cluj-Napoca. Inca de la infiintare Compania ROMEGA SRL s-a impus pe piata senzorilor, componentelor si produselor industriale ca un partener de incredere.

Personalul Companiei ROMEGA are o bogata experienta in domeniul comercializarii, instalarii, modernizarii de instrumentatie de masura pentru aplicatii industriale, de proiectare si cercetare. Ne mandrim cu o retea de parteneri puternici, care sunt nume importante in domeniile in care activeaza.

Compania noastra va ofera solutii profesionale in domeniul industrial pentru masurarea diferitilor parametri. Va rugam sa consultati sectiunea de produse pentru a afla mai multe despre gama de produse oferite, iar apoi va rugam sa ne contactati pentru a va oferi orice fel de informatii suplimentare despre produsele noastre. Personalul Companiei ROMEGA va ofera cu deosebita placere orice informatie tehnica de specialitate referitoare la produsele si serviciile oferite.

modallogoimage